Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
10 pontos lista allergiások nyaralásához Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. június 04.
A nyaralásra, utazásra való felkészülés része a nyaralóhely és az időpont kiválasztása, az útiterv, programok szervezése. Prof. Nékám Kristóf, a Budai Allergiaközpont allergológusának segítségével összegyűjtöttük mi az, amire allergiásként érdemes még figyelni, mielőtt útnak indulunk.
Tovább...
 
Immunerősítés és antibakteriális elixír Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 04.
A kórokozók elűzésének egyik fontos eszköze a szervezet dinamizálása és immunvédelme.
Tovább...
 
Licsi: vágykeltő, kedélyjavító és fogyasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 04.
Zsírtalanabb test, élénkebb szexuális vágy, látványosan javuló kedélyállapot, s mellé jó egészség. – Mindezek elérésében segít a kínaiak egyik kedvenc gyümölcse, a licsi!
Tovább...
 
Eperszezonban gyakrabban jelentkezik csalánkiütés Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 04.
Bizonyos ételek fogyasztását követően allergiás panaszok jelentkezhetnek. A bőrtünetek közül is kimagasló, a lakosság közel 20 %-át érintő probléma a csalánkiütés. Az arra érzékenyeknél csalánkiütést okozhat a magas hisztamin tartalmú ételek, így például az eper fogyasztása is.
Tovább...
 
Indul a 7. MOL Nagyon Balaton Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2019. június 04.
Hetedszer indul el a színvonalas produkciók védjegyeként ismertté vált MOL Nagyon Balaton, a régió 40 eseményét átfogó programsorozat. Új és patinás fesztiválok, kulturális programok, különleges gasztro-események, számtalan hazai- és világsztár várja a vendégeket májustól novemberig a Balaton partján. A tavalyi rekord után idén 1,2 milliónál is több turistát várnak a MOL Nagyon Balaton eseményeire. Május utolsó hétvégéjén megjelent az ingyenes Balaton Magazin, a megújult Best of Summer kiadványok és a “100 jó hely a Balatonon” című kalauz is.
Tovább...
 
Senior táncosok randevúztak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 03.
Tizenegy senior táncegyüttes mutatkozott be Székesfehérváron, a Művészetek Háza színpadán. A 70 éve megalakult házigazda Alba Regia Táncegyüttes második alkalommal rendezte meg a II. Fehérvári Senior Találkozót (FEST), amely az ismerkedési lehetőség mellett alkalmat adott arra is, hogy az együttesek szakmai zsűritől kapjanak visszajelzést.
Tovább...
 
Alpok Adria: zalai győztes Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 03.
A megyei döntő után Velencén került sor a Miss Alpok Adria & Megye Szépe verseny idei országos döntőjére is. A Velence Resort & Spa pódiumán az ország különböző szegleteiből érkezett 13 dekoratív hölgy vetélkedett a helyezésekért és a győzelemért.
Tovább...
 
A megújult bölcsödét és legfőképpen a gyerekeket ünnepelték Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. június 03.
Rendőr- és tűzoltóautó, ugrálóvárak, szülők és testvérek várták a délutáni alvásból ébredő bölcsiseket pénteken délután a Tóvárosi 8. számú Bölcsődében. A hagyományos gyereknap kellékei ezek az intézményben, de idén a szokásosnál is nagyobb volt az ünnep, elkészültek az elmúlt évek fejlesztései, így ma már egy kívül-belül megújult bölcsőde fogadja a gyerekeket.
Tovább...
 
Egyéves fennállását ünnepelte a székesfehérvári Helen Doron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 03.
Egyéves születésnapját ünnepelte a székesfehérvári Helen Doron angol nyelviskola. Az intézmény tagja annak az 1985-ben alapított nemzetközi hálózatnak, amely a világ 37 országában van jelen, és élménypedagógiai módszerre alapozva, hatékonyan tanítja a gyerekeket és a fiatalokat.
Tovább...
 
Székesfehérvár múltja és jelene Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 03.
Székesfehérvár múltja és jelene címmel nyílt kiállítás Halmay Tivadar festőművész munkáiból vasárnap a Nyitrai úti Közösségi Házban. A László Tibor lelkész vezette istentiszteletet követően a gyülekezetet dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, majd a város múltját ábrázoló képek történelmi hátteréről Fülöp Gyula régész szólt. Az alkotó munkásságát Szakál Antal festőművész méltatta.
Tovább...
 
Étkezések kihagyása rontja a szívroham utáni felépülést Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. június 03.
A késői vacsora és a reggeli kihagyása négy-ötszörösére növeli a halál, egy újabb szívroham vagy az angina pectorisnak nevezett mellkasi fájdalom esélyét a szívinfarktuson átesett embereknél a kórház elhagyását követő 30 napban – állapították meg a szakemberek a European Journal of Preventive Cardiology című folyóiratban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8999 - 9009 / 20492